30 August 2023 - Wednesday

Chill With Us Festival 2023

İstanbul, Beşiktaş
Chill With Us Festival 2023

Event Details

Doğayla iç içe bir kaçamak için 30 Ağustos'ta Swissotel The Bosphorus'un yemyeşil bahçesinde bir araya geliyoruz!

Festivale özel oluşturulacak farklı deneyim alanları, Swissotel’in özel şeflerinin gurme sağlıklı lezzetleri, sürdürülebilir workshoplar ve canlı müzik performansları ile harmanlanan dopdolu bir gün sizleri bekliyor.

Sultanpark: Müzik ve doğa buluşuyor!

Main Stage
Kazy Lambist live
Lalalar live
Emir Taha live
Seda Erciyes live
Palmiyeler live
Kerem Atlı live

Other Stage
Orkun Bozdemir
Marc Gonen
Jamie S

Chalet Garden: Foodcourt by Swissotel Gourmet
Chalet Garden’da lezzet ve sağlık buluşuyor! Swissotelin ödüllü şefleri ile gurme bir yolculuğa çıkacağız. Alıştığımız festival tatlarını alışılmışın dışında, kendi tecrübeleriyle harmanlayan şeflerimiz Soner Kesgin ve Taha Emrah Özçelik bizleri hem sağlıklı hem de lezzetli tatlarla ağırlayacak. Leziz bowllardan, sağlıklı alternatiflere bir çok özel lezzet Chalet Garden’da sizleri bekliyor!

Chill Zone: Yoga by Adil Ayvaz & Ceren
Intersport katkıları ile Chill Zone’da alanında uzman eğitmenler ile yoga yapacağız. 15.30 ve 19.30 saatleri arasında bu alanda bizlere Adil Ayvaz ve Ceren Tabak eşlik ediyor olacak.

Workshop ve eğitimlere kayıt için:
@chillwithusfestival

* Biletlere workshop ve eğitimler dahildir. 

30 August 2023 Wednesday 15:00

31 August 2023 Thursday 00:00


Swissôtel The Bosphorus, Visnezade Mah Acisu Sok, No 19 Macka, Beşiktaş, İstanbul


View Map

Event Promoter

Club Creative
Verified PromoterClub Creative Verified Promoter