Bir Konu Bir Konuk Ekibi olarak bu ay İyzico Ödeme Hizmetleri CEO'su Sn. Barbaros Özbugutu ile etkinliğimizi saat 19.00-21.00 arasında Garanti Partners'da gerçekleştireceğiz. Etkinliğimizin konusu "Kripto Paraların Geleceği" olacaktır.Etkinliğimiz facebook ve youtube hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanacaktır.
Barbaros Özbugutu, kariyerine 1999 yılında telekomünikasyon devi Telefonica O2’nun call-center operasyonunda başladı. 2005’te elektronik ticaret ve ödeme hizmetlerinde dünya liderleri şirketlerden Firstdata’ya Operasyon Birim Müdürü olarak transfer oldu. 2007 yılında Firstdata iştiraki olan Telecash’e geçen Özbugutu, KOBİ piyasasından sorumlu satış müdürü oldu. Kısa sürede ekibiyle birlikte, Telecash toplam cirosunun yüzde 50’sini oluşturan Özbugutu, 2010 yılında alternatif ödeme şirketlerinden Klarna’da Almanya pazarından sorumlu ülke müdürü olarak göreve başladı. İki yıl içinde şirketin lider olma yolundaki ilk temellerini attı. Özbugutu, bu dönemde Nürnberg, Köln ve Berlin’de üç ofis açılmasını ve 70 kişilik bir ekipten oluşan satış organizasyonunun kurulmasını sağladı. Elektronik ticaret ve ödeme hizmetleri alanında kazandığı tecrübeyi Türkiye pazarına taşımak isteyen Özbugutu, Nisan 2013’te online ödeme almayı kolaylaştıran iyzico’yu kurdu. iyzico, kolay ve güvenli ödeme hizmetleri şirketi olarak e-ticaret dünyası için yenilikçi çözümler üretiyor. E-ticaret sektöründe önemli bir boşluğu dolduran ve Türkiye’nin BDDK lisanslı öncü ödeme hizmetleri şirketi olan iyzico, kısa sayılabilecek bir sürede önemli bir başarı göstererek 13.000 üzerinde aktif üye işyeri ve pazar yeri modeli altında 200.000 üzeri satıcı hesabına ulaşarak daha geniş kitlelere yöneldi. Dünya standartlarındaki PCI-DSS sertifikasına sahip altyapısı ve alanında uzman 100 kişilik ekibiyle, iyzico dijital ticaret için ödemenin ötesinde katma değerli çözümler geliştirip online alışveriş deneyimini kusursuz hâle getiriyor.
►Kayıtlar etkinlik tarihinden 3(üç) gün önceye kadar alınmaktadır.
• Etkinliğimiz ücretsiz olup sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşmektedir. • Etkinliğimizde isteyen katılımcılarımıza katılım belgesi verilmektedir. Katılım belgesi ücreti 20 Türk Lirasıdır. • Katılımcılarımız belirlenen konu esas alınarak seçilmektedirler.
Etkinlik kaydınızın değerlendirilebilmesi için başvuru formunun doğru ve eksiksiz doldurulması gerekmektedir.
• Etkinliğe kaydı kabul edilen kişiler, katılım onayı hakkında mail veya SMS yoluyla bilgilendirilecektir. *Katılım onayı hakkında mail veya SMS almadığınız taktirde etkinlik kaydınız kabul edilmemiş olacaktır. • Etkinlik “Proje Sunumu” bölümümüzde proje veya sunumunu konuk ve katılımcılarla paylaşmak isteyen katılımcılar [email protected].tr mailine proje ve sunumlarını iletmek zorundadırlar.
You have an active registration for this event. Would you like to continue where you left off?
Enter your e-mail address
or continue with:
Sign In
Confirm your e-mail...
Sign Up
or continue with:
How to continue?
or continue with:
Reset Password
Enter the e-mail address you used when creating the account. An e-mail will be sent to that address containing a link to reset your password. For security reasons the link can only be used for one hour. If you do not receive your email check your spam folder.