Tiyatro Kökler olarak sizi Beden, Direniş ve Hareket Atölyesi'ne davet ediyoruz!
Ezilenlerin Tiyatrosu yöntemleri ve Çağdaş Dans pratiklerinden yararlanarak hazırladığımız atölyemizde, birlikte dış dünya tarafından şekillendirilen beden algımızın ötesine geçmeyi, bedenlerimizi baskılayan, yabancılaştıran, nesneleştiren etiketlerden sıyrılıp kuir bedenin kendisiyle buluşmayı hedefliyoruz. Tiyatronun ve dansın harekete geçiren gücünü kullanarak, kendimize ve bedenimize kalıp seçmeden, varoluşumuzu içeriden dışarıya doğru tanımlamayı amaçlıyoruz.
Tiyatro veya dans deneyimine sahip olmanıza gerek olmadan, geçtiğimiz zorlu dönemlerde dayanışmayla bir arada olmayı umuyoruz. Atölyemize katılırken rahat kıyafetler giymenizi öneriyoruz.
Atölye uygulayıcılarımız: Psk. Hale Bozdağ ve Uzm. Psk. Sıla Kaya
· Atölyemiz öncesinde AH'LAR oyunumuzu sergileyip söyleşeceğiz. Atölye ve oyunumuz için biletlere bio'muzdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Bilet ücretini karşılama imkanı bulunmayan arkadaşlarımız için bu ve önümüzdeki etkinliklerimizde kontenjan ayırıyor olacağız, bize DM üzerinden ulaşabilirsiniz.
Sevgi ve dayanışmayla!
· 27 Eylül Pazar
· 18:30 - 20:30
· Fade Stage & Coffee
27 September 2026 Sunday 18:30
27 September 2026 Sunday 20:30
Fade Stage & Coffee, Cinnah Caddesi, Farabi Sk. 39/A, Çankaya/Ankara, Çankaya, Ankara