Türk rock müziğinin efsane gruplarından Mor ve Ötesi, yıllara yayılan kariyeri ve güçlü sahne enerjisiyle dinleyicisiyle buluşuyor! Kendine özgü tarzı, derin sözleri ve etkileyici sahne performanslarıyla geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan grup, 2008 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi “Deli” ile temsil ederek adını uluslararası müzik sahnesine de yazdırdı. “Bir Derdim Var”, “Cambaz” ve “Araf” gibi zamansız şarkılarını festival sahnesine taşıyacak olan Mor ve Ötesi, dinleyicilere yüksek tempolu ve unutulmaz bir konser deneyimi vadediyor. İstanbul Festivali sahnesinde rock müziğin coşkusunu zirveye taşıyacak bu özel geceye hazır olun!
Alternatif müziğin günümüzdeki en güçlü temsilcilerinden Dolu Kadehi Ters Tut, İstanbul Festivali’nde! Sinematik anlatımıyla dikkat çeken klipleri ve bağımsız üretim anlayışıyla Dolu Kadehi Ters Tut, alternatif müziğin en özgün gruplarından biri olarak öne çıkıyor. Bu özel performans, İstanbul Festivali’nde alternatif müziğin güncel sesini yakından hissetmek isteyenler için kaçırılmayacak bir gece vadediyor!
Kapı açılışı 16.00’dır. Mor ve Ötesi konserine bilet alarak, aynı gün Dolu Kadehi Ters Tut konserine de girebilir ve gün boyu etkinlik alanındaki birbirinden eğlenceli aktivitelerle harika zaman geçirebilirsin!
Kapı Açılışı: 16:00
Dolu Kadehi Ters Tut: 20:00
Mor ve Ötesi: 22:00
Etkinlik Kuralları:
07 August 2026 Friday 16:00
07 August 2026 Friday 23:55
Festival Park Yenikapı, Aksaray, Kennedy Cad. No:34096 no 46, Fatih/İstanbul, Türkiye, Fatih, İstanbul