Son dönemlerin hit yapan DJ'i Meltem Hayırlı, 10 Kasım'ı 11 Kasım'a bağlayan gece Ankara'nın tek After'ında...
Bilete 1 free drink dâhildir.
ETKİNLİK KURALLARI
- Etkinlik 18 yaş ve üzeri katılımcılar içindir. Mekan girişinde kimlik kontrolü yapılacaktır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Kapı açılış saati 00:00 | Warmup 00:00-01:30 | Meltem Hayırlı 01:30-02:45 | Kapanış saati 05:30
- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz yeterlidir.
- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.
- Misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için, mekan girişinde erkek/kadın oranına dikkat edilecek ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcıların bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmaları önemle rica olunur.
- Mücbir sebeplerden dolayı yaşanacak durumlar bilet iadesi yapılacaktır, ancak aksi durumlarda yapılamamaktadır. (Karantina, etkinlik iptali vs. durumları mücbir sebep sayılmaktadır.)
- Etkinlik alanına yiyecek/içecek, kesici/delici/yanıcı alet, biber gazı vb. sokmak kesinlikle yasaktır.
- Yazılı izin olmadığı takdirde "profesyonel" görüntü kayıt cihazları sokmak ve çekim yapmak yasaktır.
10 November 2023 Friday 22:30
11 November 2023 Saturday 05:30
Barikat After, Remzi Oğuz Arık, Tunalı Hilmi Cd. No:106, 06680 Çankaya/Ankara, Çankaya, Ankara