03 July 2021 - Saturday

2021'in 2. DÖNEMİNE HEDEF BELİRLEME ÇALIŞMASI

Online
2021'in 2. DÖNEMİNE HEDEF BELİRLEME ÇALIŞMASI

Event Details

Merhabalar,

2021 çoğumuz için zor başladı, birsürü kısıtlama ile, kimimiz hedef koymaktan kaçtık, kimimiz oluruna bıraktık. Ya neler öğrendik peki? Neleri gerçekleştirdik? 

Direncimiz nasıl? Kendimizi akışa mı bıraktınız? Yoksa geminizin kaptanı mısınız?  Peki geminin kaptanı olmak istiyor musunuz?

Bundan sonrası nasıl olacak? Bu yeni düzen mi? Ne kadar hazırsınız? Bu yıldan şimdiye kadar neler aldınız? Neleri bıraktınız?

Gelin bu cuma defter-kalemlerinizi alın hem 2021 'in ilk 6 ayını gözden geçirelim, hem de gelecek 6 ay için hedefler koyalım. 

Sizlere hediye çalışmamla hem koçluk soruları neler tadını alın, hem de sizlere birer güzel dokunuşum olsun istiyorum. 

Faydalanacak arkadaşlarınızla da bu etkinliği paylaşarısanız güzel olur. En güzel yolculuklar iyi bir yol arkadaşı ile yapılanlardır.

Atölye çalışmamda görüşmek üzere...

Atölye Lideri:

Nilgün YETİŞ kimdir?;

Ben bir Uçak Mühendisiyim ve Dönüşüm ve Yönetici Koçuyum. Yazmayı severim. Vakit buldukça resim yaparım, farklı yemekleri icat etmeyi severim.

Hayalindeki anlamlı yaşamı iş ve yaşamı tasarımında ve gerçekleştirmende sana yardımcı olan bir kolaylaştırıcıyım.

En önemli yeteneklerimden biri insanların içindeki görünmeyen, açığa çıkmamış potansiyellerini görmek, açığa çıkarmalarına yardımcı olmak ve daha yüksek bir yerden performans göstererek, 
daha mutlu, keyifli bir hayat yaratmalarına katkıda bulunmak.

2006'dan itibaren kendime kişisel gelişim konularında yatırım yaptım, Kuraldışı Atölye çalışmaları ve arkasından 1.5 yıl Şiddetsiz İletişim Liderlik çalışmalarına katıldım. Dönüşüm Koçluğu yolculuğum 2011'den iş yaşamında iyi konumda olmama rağmen mutlu hissetmem ve yaratıcılığımı kullanamadığımı görmem ile Jung Koçluğu eğitimini almam ile başladı. Amerika'dan 1.5 yıl katıldığım Dönüşüm koçluğu eğitimi yanında dünyaca ünlü hocalardan da eğitimler aldım, programlarını takip ettim ( Bob Proctor, Ann Wilson, Marshall Goldsmith ..gibi) Parasal bilinç ile ilgili çeşitli programlara katıldım ve olayın çok boyutlu olması ve insanın hayatını, kararlarını çok etkilemesi bu konuda çalışmalar yapma isteği uyandırdı. Sitemden ulaşabileceğiniz ayrıca 6 haftalık online "Parasal Bilinç Eğitimi" programım da bulunmaktadır.

23 yılı aşkın şirket kurulumu, yöneticilik & liderlik deneyimim, kişisel gelişim, resim ve koçluk eğitimlerim ile; almış olduğum yaratıcılık, mitoloji, Jung Psikoloji’si, liderlik, zihin yönetimi, enerji ve beden çalışmalarını kullanarak danışanlarımın önlerinde oluşturdukları engelleri aşmalarını, gerçekleri ile tanışmalarına, istedikleri yaşamı ve işi yaratmalarına yardımcı oluyorum.

Aşağıdaki Sosyal Medya Kanallarımdan sizlerle bağlantı kurmaktan memnuniyet duyarım:

Whats-up grubuma katılarak bilgilendirme almak için : https://chat.whatsapp.com/CViv3HwvkPpB5CJuuP7yeQ 

Linkedin'den bağlantı için https://www.linkedin.com/in/nilgunyetis/

İnstagram: https://www.instagram.com/nilgun.yetis/
Çalışmalarımı incelemek, yazılarımı okumak için web sitemi ziyaret edebilirsiniz.. http://www.nilgunyetis.com/2016/03/15/zor-zamanlarda-kariyerini-nasil-yonetirsin/
Youtube kanalıma abone olarak yayınlarımı takip etmek için: https://www.youtube.com/channel/UCkkt4Qq0jfDg6-CIU0zmpsA
Linkedin Dönüşüm Liderleri Grubuma katılmak için: https://www.linkedin.com/groups/13504077/

Daha önce verdiğim ve vermekte olduğum atölye çalışmalarım:

1- Feminen Enerji İle Bağlantı

2- Parasal Bilinç

3- Eril-Dişil Enerjiyi Dengelemek

4- Arzu ettiğin İşi Kendine çek

5- İç Çocuğu Şifalandırmak

7- İş yaşamındaki Kadınlara özel grup koçluk çalışması

8- ÖZdeğer bilinci

9- Kadınlar için ÖZdeğerlilik Bilinci

10-Düşüncelerini Sorgula ve Değiştir

11-Bolluk ve Bereketini Geri Al

Performers

Nilgün Yetiş- Dönüşüm Koçu

03 July 2021 Saturday 20:30

03 July 2021 Saturday 22:30


Online Event - zoom 3 temmuz

Event Promoter

Nilgün Yetiş Dönüşüm Koçluğu
Nilgün Yetiş Dönüşüm Koçluğu

"Anlamlı yaşam, anlamlı iş" mottosu ile yola çıkarak iş yaşamının profesyonellerine iş ve yaşam tatmini, hedeflerine ulaşmalarında, performanslarını açığa çıkarma ve geliştirmede yardımcı olmaktadır.