11. Ankara Startup Zirvesi
Ankara Startup Zirvesi Türkiye’de üniversite kulüpleri tarafından Startup Turkey ve Startup İstanbul’dan daha önce düzenlenen ilk Startup zirvesidir. Bilkent Genç Girişimciler Kulübü tarafından gerçekleştirilen, melek yatırımcılarla projesi olan girişimcileri bir araya getirmeyi amaçlayan ve kar amacı gütmeyen bir organizasyondur.
Tek günden oluşan etkinliğimizin öğleden önceki kısmı Türkiye’nin girişimcilik ve iş dünyasının kıymetli isimlerinin yer aldığı konuklarımızla söyleşilerden ve panellerden oluşur. Öğleden sonraki kısımda ise Türkiye çapında yüzlerce başvuru arasından seçilen 20 startup’ın yatırımcı karışışındaki sunumlarından oluşur. 20 startup’tan 8 tanesi “Startup Battle” finaline kalır. Geriye kalan 12 startup ise “Elevator Pitch”e çıkar ve girişimlerini 1 dakikalık süre içerisinde tekrar anlatır.
Connected2.me, Obilet, Anlatsın.com, Youthall (Stajım.net), Ganipara, Seyisco ve iCaked zirvenin bazı geçmiş finalistlerindendir. Şu ana kadar zirveden çıkan startup’lardan 2’si San Francisco Silikon Vadisinde faaliyetlerine devam etmekte olup, zirveden çıkan tüm startupların toplam değerlemesi 200 Milyon Türk Lirası'nı geçmiştir. Bu bağlamda, Türkiye ekonomisine direkt katkısı olan sayılı üniversite kulübü etkinliklerinden biridir.
Detaylar için : ankarastartup.com
17 December 2017 Sunday 09:00
17 December 2017 Sunday 18:00
Bilkent Otel ve Konferans Merkezi, Üniversiteler Mh. İhsan Doğramacı Blv. No:6, Çankaya, Ankara
Bilkent Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü, girişimcilik ruhunu üyelerimize ve tüm Bilkent öğrencilerine kazandırmayı amaçlar ve Bilkent öğrencilerinin farkını bu alanda da göstermesine katkıda bulunur. Üyelerine, kendi şirketlerini oluşturma veya çalışma hayatlarının herhangi bir bölümünde gerekli olan girişimcilik ve iş dünyasında süreklilik konularında yetkin hale getirmede rol alır. Üyelerine, girişimcilik uygulamalarının gözlemlenebileceği ve teorinin pratiğe dönüştüğü paylaşımcı ortamıyla yardım eder. Üyeler, bu ortamda aktif rol alarak, akademik ve iş hayatına yetkin, teorik bilgiyi pratiğe dönüştürebilen, en önemlisi de girişimcilik ruhunu kazanmış ve uygulama safhalarına hakim olacaktır.