30 Aralık 2022 - Cuma

2023 : Kraliçeler İle Yılbaşı Galası

Ankara, Çankaya
2023 : Kraliçeler İle Yılbaşı Galası

Etkinlik Detayları

2023 : Kraliçeler İle Yılbaşı Galası

2022'yi dur durak bilmeden sahnelerde geçiren kraliçeler yıl kapanırken 2023'e "çok özel" bir merhaba demek için tekrar bir araya geliyor ve @cabinnankaara organizasyonuyla Ankara'nın yepyeni ve bir o kadar da gizemli event area'sı @cutethewanderland 'de güçlerini birleştirerek ikonik bir geceye imza atıyor! Ankara gece hayatının üç "kötü" kızı Inoj, Miss Zencefil ve Midnight X’e bu gösterişli galada, enfes rakslarıyla izleyenlerin içini gıcıklayan Ibra ve Tuğra Enfiyeci de eşlik ediyor.

Peki bu "ÇOK ÖZEL" gecede neler mi var?

- 30 Aralık Cuma akşamı 21.30'da kapılarımızı açıyoruz ve geçmişten günümüze yılbaşı klasikleri ve kuir sahnelerin dans hitleriyle gecenin startını veriyoruz.
- Saatler 00:00'a yaklaşırken Inoj, Miss Zencefil ve Midnight X’in bu geceye özel hazırladıkları performanslarla gece daha da hareketleniyor ve geri sayımımızla 2023'e şöyle bir giriş yapıyoruz.
- Yeni yılın  ilk dakikalarında Tuğra Enfiyeci ve Ibra’nın kıvrak rakslarıyla eğlencenin dozunu daha da artırıp gecenin geç saatlerine kadar kraliçelerin sürprizleri, performansları ve hosting'i ile eğlenmeye devam ediyoruz.

Siz takipçilerimiz için bu geceye özel bir çekiliş hazırlamayı da unutmadık, bu postu beğenip 3 arkadaşını etiketleyen 2 şanslı kişi bizden çift kişilik bilet kazanıyor!

Etkinlik konsepti ve mekan kapasitesi nedeniyle etkinliğimiz sadece 150 kişi ile sınırlıdır. Sen de bu şanslı katılımcılardan olmak istiyorsan bu "çok özel" etkinliğin sınırlı sayıdaki avantajlı biletlerine biletino.com’ dan  ulaşabilirsin.

30 Aralık 2022 Cuma 21:30

31 Aralık 2022 Cumartesi 02:30


Shelter, Kavaklıdere, Bestekar Sokak, Çankaya/Ankara, Türkiye, Çankaya, Ankara


Haritada Gör

Etkinlik Organizasyonu

Cabınn Ankara
Cabınn Ankara

Arınma ve Eğlence Platformu.