05 Temmuz 2019 - Cuma

KVKK UYUM SÜRECİ BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ

İstanbul
KVKK UYUM SÜRECİ BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ

Etkinlik Detayları

Program Akışı
18:30-18:45 İkram &Tanışma
18:45-19:30 1. Oturum
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Dair Genel Bilgilendirme
o Kişisel Veri Nedir? o Kişisel Veri Mevzuatı Nedir?
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda İşveren Yükümlülükleri
o İnsan Kaynakları Birimlerinin hazırlaması gereken dokümantasyon nasıl olmalıdır? o Çalışandan Onay Alma Durumları o Veri Sorumlusu Kavramı o Bildirim Yükümlülükleri
19:30-19:45 Çay/Kahve Molası
19:45-20:30 2. Oturum

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun Şirketlere Açabileceği Soruşturma Denetim ve Hazırlık Süreci
o Soruşturma ve İdari Yaptırımlar o Denetimlere Nasıl Hazırlanmak Gerekir?

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda Cezai Yaptırımlar
o Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun Şirketlere uygulayabileceği cezai yaptırımlardan örnekler
Uyum Süreci
o Uyum Süreci Nedir? o Uyum Süreci Neleri Kapsar? o Uyum Süreçlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? o Şirket Faaliyetleri Kanunla Uyumlu mu?

05 Temmuz 2019 Cuma 18:30

Akademi Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, İmam Adnan Sokak, No:9, Beyoğlu, İstanbul


Haritada Gör

Etkinlik Organizasyonu

Bürge ARIDAŞIR
Bürge ARIDAŞIR baridasir@gmail.com 05422319866

Program Akışı 18:30-18:45 İkram &Tanışma 18:45-19:30 1. Oturum Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Dair Genel Bilgilendirme o Kişisel Veri Nedir? o Kişisel Veri Mevzuatı Nedir? Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda İşveren Yükümlülükleri o İnsan Kaynakları Birimlerinin hazırlaması gereken dokümantasyon nasıl olmalıdır? o Çalışandan Onay Alma Durumları o Veri Sorumlusu Kavramı o Bildirim Yükümlülükleri 19:30-19:45 Çay/Kahve Molası 19:45-20:30 2. Oturum Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun Şirketlere Açabileceği Soruşturma Denetim ve Hazırlık Süreci o Soruşturma ve İdari Yaptırımlar o Denetimlere Nasıl Hazırlanmak Gerekir? Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda Cezai Yaptırımlar o Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun Şirketlere uygulayabileceği cezai yaptırımlardan örnekler Uyum Süreci o Uyum Süreci Nedir? o Uyum Süreci Neleri Kapsar? o Uyum Süreçlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? o Şirket Faaliyetleri Kanunla Uyumlu mu?