01 September 2016 - Thursday

Veri Yönetiminin Geleceği ve Makine Öğrenmesi

İstanbul, Sarıyer
Veri Yönetiminin Geleceği ve Makine Öğrenmesi

Event Details

Verilerin yönetimi şirketler için oldukça önemlidir. Veri Kaynağı Yönetimi, bir işletmenin yaşam döngüsünün düzgünce ilerlemesi için gereken yapılar, politikalar, alıştırmalar ve prosedürlerin geliştirilmesi ve düzenlenmesidir.

Siz de bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak isteseniz, 1 Eylül Perşembe günü saat 18.20’de İTÜ ARI Teknokent ARI 3 Binası İTÜ Çekirdek Açık Ofisi’nde Bilge Adam, İş ve Veri Yönetimi Çözümleri Direktörü  Mustafa Acungil’in “Veri yönetiminin geleceği ve makine öğrenmesi” hakkındaki etkinliğimize katılabilirsiniz.

Detaylı ayrıntı ve kayıt için; http://www.itucekirdek.com/tr/girisimcilik-seminerleri/veri-yonetiminin-gelecegi-ve-makine-ogrenmesi

 

Konuşmacı

Mustafa Acungil

2001 yılından beri veri yönetimi alanında kariyer sahibi olan Mustafa Acungil, halen Bilge Adam’da İş ve Veri Yönetimi Çözümleri Direktörü olarak çalışmaktadır.

Türkiye’de Microsoft Teknolojileri ile iş zekası konularında öncü bir rol oynamış olan Acungil, son iki yıldır da yine Microsoft Teknolojileri ile Machine Learning konusunda öncü bir rol oynamaktadır.

Mustafa Acungil’in Linked-In profil adresi:https://tr.linkedin.com/in/acungil

01 September 2016 Thursday 18:20

01 September 2016 Thursday 20:00


İTÜ Çekirdek, İTÜ Ayazağa Kampüsü, Koru Yolu ARI 3 Binası B204, 34469 Maslak, Sarıyer, İstanbul


View Map

Event Promoter

Biletino Logo
İTÜ ÇEKİRDEK

İTÜ ve İTÜ ARI Teknokent tarafından 2012 yılında kurulan İTÜ Çekirdek; bugüne dek 4000+ girişime ve 9500+ girişimciye destek olmuştur. Finansal teknolojilerden, sağlık teknolojilerine, arttırılmış gerçeklik uygulamalarından donanım projelerine kadar birçok farklı alanda projeye destek olan İTÜ Çekirdek 60’ı aşkın paydaşıyla; girişimcileri, şirketleri, melek yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir girişimcilik platformudur. Bugüne kadar İTÜ Çekirdek girişimleri 150 milyon dolar üzerinde yatırım almışlardır ve 9000 kişiden fazla istihdam yaratmışlardır. Toplam ciroları ise 1.4 milyar TL'yi geçmiştir. Belli dönemlerde sürecine dahil ettiği girişimlere ön kuluçka ve hızlandırma programı kapsamında 7 haftalık girişimcilik eğitimi, geniş mentor ağından faydalanma hakkı, açık ofis kullanımı, Fikri Sinai Mülkiyet Hakları desteği, Ar-Ge destek fonu, atölye gibi birçok haktan yararlanma fırsatı sunmaktadır. Dünyadaki lider üniversitelerin girişimcilik kuluçka merkezlerini karşılaştıran ve sıralayan uluslararası UBI Global endeksi tarafından İTÜ Çekirdek, dünyanın ise en iyi kuluçka merkezi seçilmiştir. İTÜ ve İTÜ ARI Teknokent tarafından 2012 yılında kurulan ve İTÜNOVA TTO'nun da gücünü arkasına alan İTÜ Çekirdek; bugüne dek 1010 girişime ve 2790 girişimciye destek olmuştur. Finansal teknolojilerden, sağlık teknolojilerine, arttırılmış gerçeklik uygulamalarından donanım projelerine kadar birçok farklı alanda projeye destek olan İTÜ Çekirdek 40'ı aşkın paydaşıyla; girişimcileri, şirketleri, melek yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir girişimcilik platformudur.