Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü olarak bu sene 3.sünü düzenleyeceğimiz Management Study in Engineering '6-7-8 Aralık ' tarihlerinde bir kez daha Boğaziçi Üniversitesinde Türkiye'nin dört bir yanından gelecek öğrenci ve genç mezunları buluşturmaya hazırlanıyor.
'Learn and Lead on the shore of bosphorus' sloganıyla yola çıkan MSE 3 gün boyunca belirlenmiş konular üzerinde eğitimler, vaka çalışmaları, mülakat simülasyonları ve üst düzey bir yöneticinin gerçekleştireceği söyleşiyi içermektedir.
Organizasyonda, Türkiye'nin dört bir yanındaki mühendislik öğrencilerinin bir araya toplanıp fikir alış verişinde bulunmaları, mühendislerin yönetim alanındaki rolleri hakkında fikir sahibi olmaları ve yönetimsel deneyimler edinmeleri amaçlanmakla birlikte kültürel ve akademik açıdan kaynaşmaları için Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsünde verilecek seminerlerin yanı sıra İstanbul'un en seçkin mekanlarında ayarlanacak gece eğlenceleri sayesinde unutulmaz bir organizasyon geçireceksiniz.
Katılım ücretleri konaklama ve yemek masraflarını da içermektedir ayrıca organizasyon sonunda katılımcılara 'sertifika' verilecektir.
Geçmiş yıllarda elde ettiğimiz harika deneyimlerle bu sene de Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü olarak sizleri bu üst düzey organizasyonumuza bekliyoruz.
* MSE PROGRAMI
1.Gün : Sektörünü Belirle :
* Northstar Inovation- Dr. Bilal Kaafarani "AR&GE sektörü tanıtımı"
* Unilever Algida Direktörü - Dilşat Uyguroğlu "Üretim sektörü tanıtımı"
* Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı Sedat Güldoğan "Kamu sektörü tanıtımı"
* Geri kalan sektörler açıklanacaktır.
2.Gün : Şirket İçinde Yüksel :
Career Myths-Şirketler Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar (Boyner Holding IK- İdil Türkmenoğlu)
* Finansbank-Mülakat Simülasyonu
* Global Şirketlerde Satış Kariyeri - PMSA - Satış Direktörü Cengiz Çilengiroğlu
* Ekip Ruhu ve Liderlik - (PepsiCo Modern Ticaret Kanalı Müdürü - Cem Ağaoğlu)
3.Gün : Kendi İşini Kur :
* Fikrinin Peşinden Koşmak - Hakan Baş (Peak Games ve Lidyana.com' un kurucusu )
* Ulusal Sınırları Aşmak - İsmail Kısacık (LC Waikiki'nin sahibi Taha Group'un kurucusu ve TUSKON başkan yardımcısı )
* Yılın İş Adamı & İş Kadını Ödül Töreni
* Marka Algını Güçlendirme (KafePi Group Kurucuları)
-------------------------------------------------------------------------------
MSE'13 Katılım Ücretler :
* Boğaziçi Üniversitesi Öğrencisi : 20 TL
* Dışarıdan : 40 TL
* Konaklamalı ( 3 gece ) : 180 TL
-------------------------------------------------------------------------------
Seminerlere katılmak için;
* www.enso.boun.edu.tr adresindeki başvuru formunu doldurabilirsiniz.
** Ya da başvuru formunuzu ENSO kulüp odasına getirebilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------
Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü ve Management Study in Engineering hakkında detaylı bilgiyi ve son gelişmeleri
www.enso.boun.edu.tr
www.facebook.com/theENgineeringSOciety
www.twitter.com/BUENSO
Boğaziçi Üniversitesi Güney ve Kuzey Kampüs'teki Management Study in Engineering kayıt masalarından ve ENSO kulüp odasından elde edebilirsiniz.
06 December 2013 Friday 10:00
08 December 2013 Sunday 20:00
Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü, Rumeli Hisarüstü, Beşiktaş, İstanbul